>> Метални изделия

гр.София
0878 / 83 22 70
0895 / 34 84 25

Категории

Категории
ПромоцииМЕТАЛНИ ВРАТИ
Предлагаме изработка и монтаж на входни метални врати за жилища, офиси, входове, сервизни помещения, мазета и др.Вратите са еднокрили или двукрили подходящи както за производствени, така и за жилищни сгради. Възможност за монтиране на електро-механична брава за отваряне с чип карта или дистанционно управление. Предлаганите метални врати са с отваряне навън, навътре, лява или дясна, стандартни и нестандартни размери. Основното изискване на металните врати е висока степен на сигурност и защита срещу кражби,разбиване,взлом което със сигурност трябва да се спази. За изработката на металните врати са вложени възможно най- добрите материали, което ги прави сигурни и стабилни. Вратите се изработват от от студено валцована ламарина с дебелина 1.5/2.0 мм, огъната на хидравличен абкант, за да се получи един добър класически вид , вътрешно оребряване от метални профили за  добра вандало устойчивост, и пълнеж от минерална вата за постигане на най-добра топло и шумо изолация.Металът е обработен срещу корозия, а покритията са разнообразни- фурнир, лак, ламинат, грунд, боя.
За да гарантира качествената изработка на продукта, мерките за желания продукт се взимат от наш консултант и са съобразени с конкретният случай на всеки отделен клиент.Ние можем да Ви предложим  безплатно да дойдем на място и да извършим безплатен оглед, да вземем нужните размери и да изготвим нашата оферта, която по никакъв начин не Ви обвързва да работите с нас. Знаем, че смяната на входната врата в жилищен блок е колективно решение на всички живуващи, затова след като разгледате нашата оферта Вие сами ще решите дали да се свържете с нас или не.

ПОЩЕНСКИ КУТИИ
Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове притежават разнообразие от модели и размери с възможност за вертикално или хоризонтално разположение на кутиите, с брой по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има лазерно прорязани отвори през които да получавате вашата кореспонденцията без да се разкъсва или наранява, защитени с подвижно капаче. На гърба са вратичките със секретни ключалки, до които имат достъп собствениците. Всяка пощенска кутия е снабдена с брава и два ключа.Skype Me™!
Продукти