>> За Нас

Фирмата предлага цялостни решения за Вашата сигурност, като извършва консултации, проектиране, доставка и монтаж на системи за контрол на достъпа и работното време, домофонни системи,сигнално-охранителна, и видео-наблюдателна техника .За да отговорим на  високите пазарни изисквания  залагаме преди всичко на качеството, надеждността, широкия диапазон на приложение и доброто съотношение цена-ефективност-качество.
Ние се стремим да отговорим на  потребностите на нашите клиенти, като предлагаме  услуги,  оборудване, технологии, решения и проекти за изграждане на системи с изключително висока степен на сигурност, създаващи удобство и самочувствие за потребителя.
Работим със сериозни партньори, производители и вносители на висококачествено оборудване, което гарантира на нас и клиентите ни голяма надеждност. А опитът ни дава смелост да направим гаранцията на някои от продуктите ни 10 години.
Благодарение на висококачествените услуги и добрите препоръки от настоящите ни клиенти, разширяваме дейността си много бързо.


Не се колебайте да направите запитване на нашите телефони или email адрес.

Категории
ПромоцииSkype Me™!
гр.София
0878 / 83 22 70
0895 / 34 84 25

Продукти